Husvagn..

Under sommaren har jag funderat mycket på HUR jag ska kunna ta mig iväg obehindrat med bilen som jag tidigare alltid gjort. På semester eller bara över en helg, eller bara kunna kuskat runt I största allmänhet, då jag älskar att köra bil.

Jag har frågat min golfande föräldrar om de inte kunde köpa en husbil 🙂 men nä , de verkar inte vara deras grej. Å de pengarna har jag inte, så jag har tittat runt efter en liten husvagn. Blocket har haft ett stort utbud hela sommaren, men allt för dyra och de som jag fastnat för har varit borta innan man ens har kunnat åka o titta.

Men så nu efter semester så vill nog folk bli av med sina husvagnar för nu hittade jag ett par som var I ”min” prisklass och hade legat ute ett tag och därmed prutbara.

Jag hittade en som jag åkte och tittade på I Onsala. En Abbey HS 425 från 1979…. Gammal men såg fin ut på bilderna som jag bad om.

Väl där så träffade jag de som ägde den , de var 2:a ägarna till vagnen.

Den var I riktigt fint skick, kunde inte hitta något på den att klaga på, men så är inte jag så van och vet vad man ska kolla efter. Hade fått lite tips från en arbetskamrat som har flera uthyrningshusvagnar och stor kunskap. Det fans ingen fukt eller mögel I vagnen och den var verkligen så fin inuti som bilderna visade. Den var nybesiktigad utan anmärkning och gasoltestad. så jag prutade å det grövsta och fick köpa vagnen.

Lite pirrig så kopplade jag på vagnen och körde hem.

Så nu till helgen så ska jag åka iväg på premiärtur och testa så allt verkligen funkar som det ska.

Mot Torekov ….

DSC_0011DSC_0018

Annonser

4 reaktioner på ”Husvagn..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s