Det rullar på!!

Ja inte rullar på hjul, men det går faktiskt en dag I sänder.

Har varit riktigt risig I ryggen och knappt vågat böja mig. Men det verkar som det lagt sig något  och jag jobbar på men bara 50% . Det funkar. Får vila mycket efter jobbet, jag jobbar mellan 07-11 det är bra för jag är förvisso stel på morgonen men det går bra. Sen hem o vila ryggen en time.

Min stora lycka är ändå att jag faktiskt kan gå, även långa sträckor. Det blir lite min rehabilitering när jag inte kan göra så mycket annat.

Var och gick Fjällastigen I Mollaryd och bokskogarna där häromdagen. Det är en vacker 1 mils runda.

Fotograferandet är något annat som glädjer mig igen efter flera års uppehåll. För några kvällar sen så var jag ute sent på kvällen och fotade en solnedgång som var så vacker. Har ett bra ställe där man har fin utsikt högt upp.

Men jäklar va knott det var!!!! jag hade andå tagit med och tagit på mig en knotthuva(snyggt) men blev ändå helt uppäten… Mina stackars hundar varav den ena är en Kinesisk nakenhund blev illa biten. hon blev helt ”bucklig” av bett stackaren. Fick smörja henne med AloeVera när vi kom hem. Men det var helt klart värt det rent fotomässigt!

image

image

Annonser

2 reaktioner på ”Det rullar på!!

    1. Ja det hade varit riktigt kul att träffas o tjöta lite. Vi kan ju ta en långrunda i Hindås eller Bollebygd när vi båda inte jobbar.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s