Fotograferandet

Mitt intresse för fotografering har många år på nacken nu o många tusentals bilder sparat på externa diskar. Jag hade för några år sedan en hyffsad systemkamera men tyckte att den aldrig kom med när jag skulle ut. Tungt o meckigt med objektiv o fotoväskor osv…jag har väl ändå känt att jag saknat den men nöjt mig med min bra mobilkamera. Den är bra…. för vardagsfoton. Men när det gäller foton på längre avstånd eller lite mer avancerade kompositioner så har jag saknat en bättre kamera.  Nåja nu blev det ett lite hastigt inköp av ett begagnat fotokit. Kamera Nikon D5100 med tre olika objektiv, väska osv. Känns lite spännande. Ska bli roligt att ta med till Tjeckien nästa vecka när jag ska åka på semester till Prag.
Har provfotat lite o känner mig nöjd. .
Har dessutom blivit Moderator på en Instagram hub. Det har väl bidragit en del till önskan att kunna skapa vackra foton. Jösses så många duktiga fotografer det finns ute. Följ mig gärna på min fotosida på Instagram @swedenphoto65
Huben som jag är en av moderator till heter @Igworld_global gå gärna in o kolla in alla fantastiska bilder där så förstår Ni vad jag menar med duktiga fotografer.

image

image

Annonser

3 reaktioner på ”Fotograferandet

    1. Ja gör det Magnus. Det är roligt som 17 med instagram. Är du med på Instagram så lägg till mig så följer vi varann 😍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s