Påskhelgen.

image

Vilken skön Påskhelg det ändå varit! Vädret har varit nyckfullt, regn, sol och blåst, men ändå så skönt. Flera dagar ledigt och vädret har fixat så snön äntligen är helt borta från trädgården. Hönorna är överlyckliga över att kunna sprätta runt bland löv o rabatter. Långa sköna promenader tillsammans med hundarna och med fika och årets första Geocachingtur är avklarad. Årliga Påskfirandet hos mor o far tillsammans med sonen och släkten,  det är som vanligt väldigt roligt att träffas. Sist men inte minst så fick jag satt på sommardäcken på bilen,  det känns väldigt gott. Nu hoppas jag att det inte kommer mer snö. Nu vill jag bara ha vår!!!

image

image

Annonser

2 reaktioner på ”Påskhelgen.

  1. Kan hålla med dig att påskhelgen har varit bra, påskdagen var dock regn hela dagen men annars får jag säga att den har varit okej, det där med Geocaching har jag testat lite grann och är en roligt och lite spännande grej, kommer till ställen som man inte kanske skulle ha besökt annars, sommardäcken har inte kommit på ännu även om jag har tänkt på det flera ggr, får nog åka till verkstaden så dom får fixa det…ha en bra dag!

    Gillad av 1 person

    1. Ja Geocaching tar en till roliga platser o ofta med lite information om platsen eller om folk som levt där. Tycker det är lite roligt! Däcken kom på här, skönt o tyst i bilen igen. Tack för kommentaren!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s